keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Toinen päivä takana

Tänään Cafe American aamu käynnistyi jo helpommin, tiesimme jo vähän mitä on tulossa. Salissa jatkoivat Ansku ja Madonna. Aki lähti räväkästi tekemään hampurilaisten leipätaikinaa ja patonkeja. Jensku alkoi paistaa pannareita, oikea ohjekin löytyi tällä kertaa.

Andres tuli kouluun kaupan kautta ja toi vähän lisää tarvikkeita. Hän hoiti päivän pääruoan kasslerin ja lohkoperunat. Lisäksi hän tekaisi lisää kakkutikkareita. Niina jatkoi caesar-salaattien parissa, tänään tehtiin broiskua ja lime-katkarapua.

Jossain vaiheessa päivää osastolle ilmestyi remonttimieskin, joka rupesi rappaamaan laastia seinään astianpesuosastolla. Jouduimme myös pärjäämään ilman Linda-ohjaajaa, mutta onneksi Arja Stadiasta oli vielä tänään kanssamme.

Oskari tekaisi juustokakkuja ja kaurakeksejä sekä ehti vielä misata seuraavan päivän maa-artisokkakeitonkin. Toni valmisti lisää sitruunakuppikakkuja. Riku valmisteli torstaille pinaatti-mozzarellalasagnea.

Lounasaika oli kiireinen ja saimme runsaasti palautetta sekä suullista, että lomakkeilla. Moni toivoikin vastaavia päiviä enemmän. Salissa oli kyllä rento tunnelma, vaikka keittiössä välillä kiristyikin. Päivät ovat olleet rankkoja, mutta hyvin opiskelijat ovat jaksaneet.

Kiitos kaikille päivästä!

Marjut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti