perjantai 8. maaliskuuta 2013

Naistenpäivänä 8.3.

Hei,

laitan nyt tännekin tämän päivän tiedot.

Nyt on koulun FB-sivuilla mainos: käykäähän katsomassa ja tykkäämässä ja levittäkää ystäville ja tutuille, niin saamme asiakkaita :-)

Havva ja Safiye ovat yhteistyössä S2-opettaja Emilian ja minun kanssa tänään sopineet, kuinka coctail-tikkujen hankkiminen tapahtuu.

Anniina ja Jenita työstävät kartongista ensimmäistä lippua. Musiikkia hankitaan lisäksi kirjastosta, opiskelijat käyvät lainaamassa omilla korteillaan.

Viimeisiä tilauslistoja valmistellaan.

Laitan TIKKA-luokan Helille toivetta, että FB-sivuilla olevasta mainoksesta saisimme muutamia isompia seinille kiinnitettäviä mainoksia. Pyydän toimittamaan ne Marjutille tai Karoliinalle, kun olette siellä pääkallopaikalla.

Oikein hyvää naistenpäivää niin naisille kuin miehillekin :-)

- Kiira

4 kommenttia:

 1. Ooh, onpas teillä hyvin hommat hallussa! Täällä tuntuu, että hoppu ehtii tulla! Toki suunnittelimme mekin maanantaina erilaisia opaskylttejä, Niina etsi sopivaa kuvitusta kahvilan seinille ja Oskari aloitti tilausnumeroiden askartelun. Mutta onhan tässä vielä viikko aikaa viimeistellä juttuja. Onneksi!

  VastaaPoista
 2. Hei,

  Tarvitaan yksi julistekokoinen plakaatti, koska tulevan kahvilan oven vieressä on taulupaikka ja minulla on kehykset siihen. Se voisi toimia ns. kylttinä kahvilaan. Jos tulee kiire, niin Helin tekemästä voi ehkä suurentaa/muokata.

  VastaaPoista
 3. Ps. Niina on hankkinut USA:n kartan, jota voidaan hyödyntää.

  VastaaPoista
 4. Hienoa, että on erilaisia opaskylttejä ja kuvitusta, se USA:n kartta kuulostaa hyvältä! TIKKA-ryhmä Helin johdolla auttaa meitä tekemällä Heli Rojon mainoksesta A4- ja A3-kokoisia laminoituja kopioita.

  VastaaPoista