tiistai 26. maaliskuuta 2013

 Opinnäyte työn tekeminen oli mukavaa ja palkitsevaa, koska sain kokin alan liittyviä tietoja ja taitoja. Suosittelen myös vastaavia projekteja muille catering-alan opiskelijoille ja opettajille.

Terveisin Riku

12 kommenttia:

 1. Kertoisitko Riku vielä, mitä tietoja ja taitoja sait? Opitko ihan uusia asioita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riku kommenteista, olitkin nopein vastaaja.

   Terv. Marjut

   Poista
 2. Opinnäytetyön tekeminen oli mahtavaa ja mukavaa, joka päivä oli kiirettä ja joskus joku oli tehnyt virhe tuotteita jotka ei mennyt asiakkaille mutta myös oli vikaa kommunikoinissa niin kuin kaikki mainitsi siitä ja kaikilla meni tosi hyvin ja loistavasti myös meijän luokka tuli toimeen metsälän ryhmän kanssa oli paljon huumoria jota tarvitsee työssä. Oli myös mukavaa tehdä näitä omia amerikkalaisia tuotteita koska en ole aikasemmin tehnyt niitä ja muutenkin kaikki ihan varmasti oppi jotain uutta tässä amerikka projektissa jos olisi vielä mahdollisuus mennä tällaiseen projektiin niin menisin.

  - Andy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tossa asiassa oot oikeessa andy, mutta eiköhän meilä kaikilla ollut vähän jännitystä ilmassa ja onneksi päiväpäivältä asiat onneksi eteni ja paransi.

   Sulla on asennetta tässä asiassa. pidä siitä kiini

   AKI-

   Poista
  2. Kiitos kommenteista Andres, kiva kun kerroit vähän fiiliksiäkin. Kakkutikkareita voitais tehdä vielä uudelleenkin, vaikkapa myyntiin.

   Terv. Marjut

   Poista
 3. Opinnäytetyö oli todella työllästä ja raskasta. Mutta kuitenkin opettavaista tänkin homman raskaat puolet. Tästä työstä ei olisi ollut kivaa ilman metsälän sakkia. Ekakerta tällä opetussuunitelmalla vähän takkuili mutta ymmärrettävää. eikä tää opettajillekkaan ollut varmaan helpoin nakki työssään. Pakko kyllä kiittää että kestivät tämän tilanteet. ja eiköhän ensi vuonna mikäli samantapanen projekti tuleville ryhmille tuu niin opetustiimi ole taas vuoden viisaampia.

  Mutta kaiken iloksi myös oli todella hyvä ja kiva projekti. Ja uskon tulevaisuudessa että opintoja katellen nämä asiat tulee olemaan iso apu työelämän askareihin.

  Kiitoksia paljon caten kun äikänmaikoille tän projektin avusta. varmasti muistoja jää käteen..


  AKI
  ,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Aki,

   Kiitos ajatuksistasi sekä kannustuksesta myös meille henkilökunnalle. :-) Uuden oppimista tämä projekti oli meille kaikille. Hienosti jaksoitte vetää homman läpi, vaikka varmasti kaikki väsytti viikon jälkeen!

   Terv. Marjut

   Poista
 4. Mainioita ajatuksia Andy ja Aki! Ja hienoa positiivisen palautteen antoa, Aki!

  VastaaPoista
 5. Opinnäytöntyön tekeminen oli mukava ja opettavaista. Opin metsälän porukoiden nimiä ja uusia amerikkalaisia ruokia. Päivät olivat kiireisiä, opettavaisia kahvilan pitämisestä ja amerikkasta. Suositelen tätä toistekin opinnäyttetyön tekemistavaksi.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Niina kommenteista sekä aktiivisuudesta, kun jäit vielä tunnin jälkeen lisäämään kommentit blogiin.

  Terv. Marjut

  VastaaPoista
 7. Kiva kuulla Niina (ja muutkin) että teidän mielestä tämä oli hyvä tapa tehdä opinnäytetyö. Eiköhän me tätä jatketa, vai mitä?

  VastaaPoista