tiistai 19. maaliskuuta 2013

Ensimmäisen päivän tapahtumia

Päivä lähti vauhdikkaasti käyntiin. Vaikka olimme tehneet esivalmisteluja ja suunnitelmia, niin kiirehän siinä tuli. Välillä meinasi valmistua jo väärä ruokalajikin. Ansku ja Madonna hoitivat kassaa Terhin ja vierailevan opettajan Arja (Stadin ammattiopisto) kanssa. Kiitos Arja! Aki vei tilauksia keittiöön ja toi annoksia saliin. Sakke ja Joona hoitivat hodarit ja hampurilaiset kaalisalaatin kera.

Keittiössä hääräsivät loput kokit. Oskari valmisti päivän pastaa, Toni maissi-kanakeittoa, Niina lohi-caesaria ja Riku leipoi patongit. Havva paistoi pannareita ja Jensku frittasi sipuleita. Safyen vastuulla oli broisku-nachot, joiden markkinointi unohtui kaikessa kiireessä, joten yhtään annosta ei myyty! Andres kamppaili kakkutikkareiden kanssa. Marjut, Linda ja Ilmari yrittivät parhaansa mukaan pysyä vauhdissa mukana ja ohjata opiskelijoita.

Päivä meni hienosti, pieniä mokia toki sattui. Ja kaikki tämä tehtiin, vaikka astianpesuosasto on remontissa ja jouduimme tiskaamaan käsin! Huomenna jatkamme uusin kujein.

KOKKI 10A ja 10C

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti