perjantai 1. maaliskuuta 2013

Rock! Siis perjantaina suunniteltua

Musiikkityöryhmä Anniina ja Madonna päätyi sellaiseen, että yhtenä päivänä soitettaisiin mankasta cd-levyillä Elvis Presleyn musiikkia, toisena Madonnan ja kolmantena Michael Jacksonin musiikkia. Tästä syntyi idea sisustukseen: Jospa ripustaisimme kahvilan somisteeksi seinille kuvat laulajista. Levyjä kootaan ensisijaisesti opiskelijoiden kotoa, minä lainaan yhden Elviksen. Ehkä tarvitaan myös kirjaston apua. Opiskelijat etsivät ja tulostivat jo muutamia kuvia.

Sovimme Terhin ja S2-opettaja Emilian kanssa, että Havva ja Safiye ovat vielä tällä kertaa äidinkielessä mukana, mutta seuraavalla kerralla menevät S2-opetukseen.

Sisustuspuolesta vastaavat Havva ja Safiye ajattelivat, että Yhdysvaltain lippu olisi hyvä olla esillä. Servetit voisivat olla yksivärisiä: sinisiä, valkoisia ja punaisia lipun värejä mukaillen. Sellaisia pieniä cocktail-tikkuja, joissa on Amerikan lippu, voisi olla kiva olla joidenkin leivonnaisten tai annosten koristeena. Voidaanko hankkia sellaisia? Pohdimme, millaisia ovat kahvilan paikka ja pöydät - millaisia pöytäliinoja olisi hyvä olla. Mitä Niina on suunnitellut?

Jenitan kanssa mietimme, mitä markkinointi tällaisessa kahvila-asiassa on. Totesimme, että markkinointia on syytä tehdä Tenholantien henkilökunnalle ja opiskelijoille. Markkinointitiimi Jensku ja Sakke voisivat kiertää kertomassa ihmisille Cafe Americasta.

Keskustelimme lisäksi koko ryhmän kanssa siitä, että kahvilaviikolla voi tulla tilanne, että joku joutuu olemaan poissa. Silloin täytyy löytyä joustavuutta, että menee oman vastuualueen sijasta työskentelemään siihen, missä apua tarvitaan.

Musiikki ja sisustus todella vaikuttavat tunnelmaan!
2 kommenttia:

 1. Hei!

  Metsälän suunnitelmat kuulostavat hyvältä. Niinan suunnitelmat ovat samansuuntaisia. Hankitaan servetit ja pikkulippuset. Pöytiin kertisliinat. Me voimme tilata pöytäliinat ja servetit, maaliput tytöt joutuvat etsimään itse. Kuitti mukaan! Musiikki-ideat kuulosstavat hyviltä myös. Tikka-luokalta voi kysyä apua tulostamiseen, jos halutaan isompia värikuvia. Markkinointitiimi voisi ehkä jakaa A5-kokoisia flyereitä, joissa olisi vaikka päivän menu tai muuta tietoa Cafe Americasta sekä aukuoloajat. Pitäisi väsätä myös CAFE AMERICA-kyltti sekä opasteet alakerrasta paikalle. Ehtiikö joku tehdä vai kysytäänkö Tikka-luokasta apuvoimia? Kuka infoaa Heli Rojoa, että saadaan tiedote koulun FB-sivuille?

  Terkuin Marjut

  VastaaPoista
 2. Hei,

  nyt on koulun FB-sivuilla mainos. Havva ja Safiye ovat yhteistyössä S2-opettaja Emilian ja minun kanssa tänään sopineet, kuinka coctail-tikkujen hankkiminen tapahtuu.
  Anniina ja Jenita työstävät kartongista ensimmäistä lippua. Musiikkia hankitaan lisäksi kirjastosta, opiskelijat käyvät lainaamassa omilla korteillaan.

  Laitan TIKKA-luokan Helille toivetta, että FB-sivuilla olevasta mainoksesta saisimme muutamia isompia seinille kiinnitettäviä mainoksia. Pyydän toimittamaan ne Marjutille tai Karoliinalle, kun olette siellä pääkallopaikalla.

  - Kiira

  VastaaPoista