torstai 7. maaliskuuta 2013

Tervi!

Tervi on sana, jolla tänään torstaina tervehdin Terhiä. Piti siis sanoa terve Terhi, mutta koska on hiukan ollut hoppu, niin aivoni päättivät tiivistää kaksi sanaa yhdeksi. Makeat nauruthan siitä saimme, ja taidanpa jatkaa Terhin tervehtimistä näin :-)

Kävimme koulun Facebook-sivuilla katsomassa mainosta ja opiskelijat lupasivat infota lähipiiriään Cafe Americasta myös naamakirjan kautta. Kaikki eivät olleet ennen tätä päivää tienneet, että Keskuspuistolla on omat fb-sivut, niin tuli tämäkin asia opittua. Yhden opiskelijan kanssa oikaisimme tutusta Keskuspuiston logosta fb-sivuille, mutta huomasimme, että kyseessä olikin KPAO:n Asiantuntijapalvelut-yksikön fb-sivut. Tarkkana on oltava, kun tuolla internetin ihmemaassa navigoi.

Samanaikaisopetuksessa pystyimme auttamaan opiskelijoita ja projektia aika tehokkaasti eteenpäin: osa etsi vielä viimeisiä tuotteita ja reseptejä Cafe Americaan, osa pohti, kirjasi ja teki aikatauluja, osa alkoi jo tehdä kartongista lippua kahvilamme koristukseksi.

Huomenna äidinkielen tunneilla jatkamme siitä, mihin tänään jäimme.

Tervi! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti