tiistai 2. huhtikuuta 2013

Rikun kommentit Marjutille

 Hei !

Opinnäyte työntekeminen oli mukavaa ja kehittävää opppimista. Voisin ensikerralla parantaa reseptejä ja muuttaa tarjoilijoitten annoslistoja. Opinnäyte työssä opin valmistamaan ravintola tason annoksia, tutustumaan amerikkalaisiin ruokakulttuureihin ja opin tuntemaan uusia ihmisiä.

Asiat, jotka menivät hyvin olivat annosten kokoaminen ja reseptien toteutus. Ainuita yllätyksiä oli kommunikaation puute ja asiakkaitten aikaisemmin tuleminen.

Lopuksi voisin, jopa harkita projektin uusimista, jos olisi enemmän kalustoa.

5 kommenttia:

 1. Kiitos täydennyksestä Riku.

  Terv. Marjut

  VastaaPoista
 2. Hyvä Riku, tässä tuli hyviä ajatuksia siitä, mikä sujui ja mikä ei!

  VastaaPoista
 3. 1. opinnäyteviikko sujui yleisesti ihan hyvin, vaikka olikin välillä kiirettä.
  2. oltais voitu kommunikoida paremmin
  3. opin tarjoilijan työtä
  4. minusta asiakaspalvelu sujui ihan hyvin
  5. ylätyksenä tuli se, että asiakkaita tuli niin paljon ja viimeisenä päivänä asiakkaat tuli jo ennen kuin kahvila edes avattiin
  6. en lähtisi projektiin uudestaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. lisäksi iso kiitos kokki10A opiskelijoille sekä Marjutille ja Ilmarille yhteistyöstä ja teidän kanssa oli ilo ja kiva työskennellä:)
   ja kyllä siihen porojektiin sinänsä voisin lähtee uudestaan.

   Mukavaa loppuvuotta kokki10A porukalle!!

   Poista
 4. Kiitos Madonna, rehellistä palautetta. Opinnäyteviikko oli varmasti raskas, koska monia asioita tapahtui päälletysten ja kiire tuottaa usein stressiä. Toisaalta tällainen kahvilan pitäminen on hurjan opettavaista ja antaa varmasti oikeanlaisen, realistisen kuvan työstä. Joskus iskee remontti kesken suurimman hulinan, kuten tämän projektin aikana olikin siirryttävä tiskaamaan käsin.

  VastaaPoista