perjantai 14. joulukuuta 2012

Hei Kokki 10 A ja C!

Kirjataan tähän blogiin suunnitelmiamme ja ideoitamme, niin tiedetään, mitä toisessa ryhmässä puuhataan. Tänne voi kirjoittaa omia ruokalajiehdotuksia, dokumentoida reseptikokeiluja ja ladata inspiroivia kuvia. (Muistakaa kunnioittaa tekijänoikeuksia!)

8 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. oli mukava työskennellä kokki c luokan kanssa,vaikka olikin lyhyt aika, oli silti mukavaa. erimielisyyksiä oli kyllä mutta lopuksi kaikki meni hyvin. kiitoksia ajasta.:P

  VastaaPoista
 3. Oli oikein mukavaa työskennellä kokki c luokan kanssa, tämä oli mukavaa vaihtelua, mielestäni tämä kurssi onnistui hyvin, olen tyytyväinen. Kiitos kaikille! :)

  VastaaPoista
 4. oli tosi kiva opinnäyteviikko ja oli kiva työskennellä kokki c luokan kanssa. minusta viikko meni ihan mukavasti vaikka olikin välillä tosi kiireistä.

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Kiireistä ja muista haasteista huolimatta kaikki sujui kuitenkin nappiin. Itsehän olisin suunitellut tätä vähän pidempään ja jostakin hankkia lisää resursseja, esim. teemaan liittyviä tarvikkeita. Opin tästä projektista vähän enemmän lisää kuinka työskennellä paineen alla. Se ullatus kiire joka tuli kommunikaation puutteesta oli sikäli ainoa haaste josta tuli lisää haasteita. En sillein osaa sanoa suoraan lähtisinkö uusiks tähän toimintaan mutta varmaan lähtisin jos projekteja suunniteltaisiin palaverin tyyliin.

  VastaaPoista
 7. 1. Oli kiva tutustu toisen ryhmän opiskelijoihin.
  2. Uudessa paikassa on vaikea löytä tavara.meni aika
  3. Öpin Amerikalasta ruosta reseptia ja tekemistä.
  4. Oli kiva : )
  5. koko aika kiire ..
  6. Voisin lahteä.

  VastaaPoista